Ervaringen

Sanneke

Trudy creëert een veilige omgeving, waardoor ik alles kon vertellen. Ook haar altijd positieve benadering vond ik fijn. En hoe je benadrukte dat ik het proces op mijn tijd en tempo gewoon mocht aangaan. Wat ik prettig vind is dat ik nu een boekwerk heb van alle uitgewerkte opdrachten. Dit geeft mij houvast als ik afdrijf van mijn doel.

Michiel

"Trudy heeft mij begeleid in de zoektocht naar een nieuwe baan. Ze heeft een warme persoonlijkheid en door haar openheid is het makkelijk je problemen voor te leggen. Ze is heel hands-on en geeft een duidelijke structuur in je verdere stappen van je loopbaan. Dit stimuleerde mij om sneller een duidelijke richting te nemen. Na twee maanden begeleiding heb ik een mooie, veelzijdige baan gevonden bij een werkgever die bij mij past."

Emily

"Ik heb een heel fijn loopbaantraject gevolgd bij Trudy. Ze is relaxt, betrokken en geeft een vertrouwd gevoel waardoor onze sessies geleid hebben tot resultaat. Ik ben er in het traject achter gekomen dat ik de Learning & Development /People & Culture richting op wil gaan. Ik had nooit verwacht dat er zoiets concreets uit zou komen!"

Bart

"Trudy is persoonlijk, warm en doortastend. Haar betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Je kwam met leuke en goede suggesties maar ik voelde me niet een kant op gedrukt. Vooral het oordeelloos kijken en doorvragen op mijn input heb ik erg gewaardeerd."

Nicole

"Trudy is een warm persoon die meedacht zodra ik zelf vastliep. Ik vond het ook prettig dat Trudy niet oordeelde in de sessies. Ik ervaarde geen enkele drempel om bepaalde dingen/situaties uit te spreken die ik lastig vond. De sfeer was relaxed en na elke sessie was ik enthousiast over hetgeen dat was besproken."

Daniël

"Trudy's enthousiasme werkt aanstekelijk. Het is heel fijn dat je mee kan 'dromen' en vervolgens helpt om deze om te zetten in een concrete visie. Het verraste mij toen we aan het eind van het traject op een concreet plan uitkwamen waar ik naartoe kan werken, zowel op de korte als de lange termijn."

Dylan

"Ik vind dat Trudy heel professioneel overkomt en persoonlijk contact maakt in onze gesprekken. Ze weet wat ze doet en het was duidelijk waar we naartoe werkten. Trudy was ontspannen en toegankelijk in onze gesprekken. Ik zou je zeker aanbevelen als coach!"

Tamar

"Ik vond het nogal spannend in het begin, maar juist omdat Trudy goed voor ogen had welke kant we op zouden gaan en me daarop uitdaagde viel die spanning al snel weg. Trudy denkt graag mee wanneer ik er zelf even niet uitkwam. Maar ze laat ook ruimte voor eigen input en het zelf ontdekken van nieuwe inzichten."

Niels

"Trudy heeft me begeleid in mijn loopbaantraject. Met haar oprechte interesse en inhoudelijke kennis motiveerde ze me en mede daardoor heeft ze me mijn leerdoel laten behalen. Ik raad iedereen Trudy aan." 

Rosa

"Trudy understood what I was looking for and guided me through a structured process. In the conversations we had you created a safe environment so I could share all my stories!"

Maaike

"Trudy is persoonlijk, eerlijk en betrokken. Ik ben erg tevreden met het loopbaantraject wat ik bij haar heb gevolgd!"

Galina

"Trudy is heel professioneel, scherp en geduldig. Ze neemt echt de tijd voor je. Door het traject met Trudy weet ik echt wat ik wel en niet wil. Inmiddels ben ik begonnen met solliciteren in de juiste richting." 

Lori

"Trudy inspireerde mij om verder te zoeken en me niet zomaar neer te leggen bij het eenvoudigste antwoord. Ook dacht ze mee en liet ze voldoende ruimte om zelf na te denken over een antwoord, zodat de uitkomst ook echt uit jezelf komt. Ze heeft een warme, vriendelijke uitstraling, waardoor het gemakkelijk is om alles bespreekbaar te maken. Ik heb veel aan de sessies gehad. 

Danny 

"Ik vond Trudy heel behulpzaam en meedenkend. Ze is open en weet waar ze over praat. Ik vond het traject heel leerzaam en ik vond het interessant om samen te kijken naar wat er nog meer bij me past, naast mijn huidige werkervaring."

Derya

"Wat ik vooral erg prettig vond was dat Trudy echt naar je luistert en de juiste kritische vragen stelt. Dit zette mij aan het denken. Dit werkte vaak ook door tot na de sessies."

Jody

"Trudy weet waar ze het over heeft en zette mij echt tot nadenken. Mijn doel is zeker bereikt en het is nu aan mij om die lijn voort te zetten."

Marit

"Trudy straalt vertrouwen, rust en fijne energie uit. Ze legde mij in de gesprekken geen woorden in de mond en stimuleerde mij om zelf na te denken. Bovendien komt ze heel rustig en warm over." 

Dominique

"Trudy luistert goed en weet jouw eigen gedachten in perspectief te plaatsen. Ze denkt goed met je mee, maar ik heb het altijd het gevoel gehad dat er ruimte is om van een bepaalde richting af te stappen. Ik zou haar zeker als coach aan anderen aanraden."

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Contacteer mij gerust en leg je situatie kort uit. Dan bespreken we samen wat ik voor jou kan doen. Uiteraard vrijblijvend en zonder kosten.

M:    contact@bureauoogst.nl
T:     06 - 111 575 74

Coach locaties
+  Achter je laptop (online)
+  Leidsestraatweg 77, Den Haag 

Ik wil een gratis online kennismaking plannen

Bureau Oogst | Loopbaancoaching