Over mij als coach

Ik ben Trudy van Kampen en loopbaan- en sollicitatiecoach. Zolang ik mij kan herinneren heb ik interesse in wie mensen zijn, wat ze doen en waarom ze doen wat ze doen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik na mijn HR opleiding in het recruitmentvak ben beland. Vanuit daar is de droom ontstaan om meer te doen dan alleen mensen verbinden aan een baan. Ik wil écht waarde toevoegen aan jouw loopbaan. Je helpen naar meer werkplezier, dat is waar ik het voor doe. 

Samen naar meer inzicht
Hoe ik dit doe is door jouw inzichten te bieden. Ik geloof er namelijk in dat alle antwoorden al in jezelf zitten. Ik help je alleen om deze naar boven te halen en te verduidelijken. Mensen die ik heb gecoacht omschrijven mijn aanpak als warm, praktisch, doortastend, duidelijk en betrokken. 

Bureau Oogst
De naam Bureau Oogst is een knipoog naar mijn achtergrond. Ik ben opgegroeid op een bloembollenkwekerij, waar zaaien en oogsten een bekend fenomeen is. Daarnaast staat Oogst voor resultaat. Iets wat ik ook meeneem in mijn coachingstrajecten.

Opleidingen
Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de opleiding Human Resource Management waar ik voor het eerst kennis heb gemaakt met verschillende gesprekstechnieken. Vervolgens ben ik het recruitmentvak ingegaan. In mijn rol als recruiter was ik altijd op zoek naar de juiste kandidaat voor een openstaande functie. Ik daagde mezelf altijd uit om de juiste talenten en ervaring van mensen te spotten en die te koppelen aan het juiste team binnen het bedrijf. Door mijn ervaring in het recruitmentvak weet ik als geen ander hoe je jouw ervaring en talenten het beste kan omschrijven en hoe je ze koppelt aan een toffe baan. Ook als je op zoek bent naar groei en ontwikkeling binnen je huidige baan ben je bij mij aan het juiste adres. 
Om mijn skills als coach compleet te maken heb ik in 2019 een coach opleiding gevolgd bij NONONS. Ik werk nu ruim anderhalfjaar als zelfstandig coach. en ik kijk ernaar uit om jou op weg te helpen. 

Wie ik nog meer ben

Naast coaching

F1 fanaat

Kattenliefhebber

Yoga chick

Tuinierster

Bureau Oogst | Loopbaancoaching