Over mij als coach

Ik ben Trudy van Kampen en loopbaan - en sollicitatiecoach. Zolang ik mij kan herinneren heb ik interesse in wie mensen zijn, wat ze doen en waarom ze doen wat ze doen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik na mijn HR opleiding in het recruitmentvak ben beland. Daar is de droom ontstaan om meer te doen dan alleen mensen verbinden aan een baan. Ik wil écht helpen. Jou helpen naar meer werkplezier, dat is waar ik het voor doe. 

De naam Bureau Oogst is een knipoog naar mijn achtergrond. Ik ben opgegroeid op een bloembollenkwekerij, waar zaaien en oogsten een bekend fenomeen is. Daarnaast staat Oogst voor resultaat. Iets wat ik ook meeneem in mijn coachingstrajecten.

Mensen omschrijven mij als toegankelijk, betrokken, praktisch, duidelijk en meedenkend.

Opleiding

Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de opleiding Human Resource Management waar ik voor het eerst kennis heb gemaakt met verschillende gesprekstechnieken. Vervolgens ben ik het recruitmentvak ingegaan en heb ik deze gesprekstechnieken de afgelopen 9 jaar verder ontwikkeld.
Het echte coachvak heb ik geleerd bij NONONS. Naast veel praktijkervaring, heb ik daar allerlei coaching theorieën eigen mogen maken.  


"Trudy straalt vertrouwen, rust en fijne energie uit. Ze legde mij in de gesprekken geen woorden in de
mond en stimuleerde mij om zelf te denken.
Bovendien komt ze heel rustig en warm over."
Marit

Bureau Oogst | Loopbaancoaching
Koningin Wilhelminalaan 294, Voorburg