Ervaringen

Marit

"Trudy straalt vertrouwen, rust en fijne energie uit. Ze legde mij in de gesprekken geen woorden in de mond en stimuleerde mij om zelf na te denken. Bovendien komt ze heel rustig en warm over." 

Tamar

"Ik vond het nogal spannend in het begin, maar juist omdat Trudy goed voor ogen had welke kant we op zouden gaan en me daarop uitdaagde viel die spanning al snel weg. Trudy denkt graag mee wanneer ik er zelf even niet uitkwam. Maar ze laat ook ruimte voor eigen input en het zelf ontdekken van nieuwe inzichten."

Niels

"Trudy heeft me begeleid in mijn loopbaancoachtraject. Met haar oprechte interesse en inhoudelijke kennis motiveerde ze me en mede daardoor heeft ze me mijn leerdoel laten behalen. Ik raad iedereen Trudy aan."

Bart

"Trudy is persoonlijk, warm en doortastend. Haar betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Je kwam met leuke en goede suggesties maar ik voelde me niet een kant op gedrukt. Vooral het oordeelloos kijken en doorvragen op mijn input heb ik erg gewaardeerd."

Nicole

"Trudy is een warm persoon die meedacht zodra ik zelf vastliep. Ik vond het ook prettig dat Trudy niet oordeelde in de sessies. Ik ervaarde geen enkele drempel om bepaalde dingen/situaties uit te spreken die ik lastig vond. De sfeer was relaxed en na elke sessie was ik enthousiast over hetgeen dat was besproken."

Dylan

"Ik vind dat Trudy heel professioneel overkomt en persoonlijk contact maakt in onze gesprekken. Ze weet wat ze doet en het was duidelijk waar we naartoe werkten. Trudy was ontspannen en toegankelijk in onze gesprekken. Ik zou je zeker aanbevelen als coach!"

Derya

"Wat ik vooral erg prettig vond was dat Trudy echt naar je luistert en de juiste kritische vragen stelt. Dit zette mij aan het denken. Dit werkte vaak ook door tot na de sessies."

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Contacteer mij gerust en leg je situatie kort uit. Dan bespreken we samen wat ik voor jou kan doen.
Uiteraard vrijblijvend en zonder kosten.

M:    contact@bureauoogst.nl
T:     06 - 111 575 74

Coach locaties
+  Achter je laptop
+  Voorburg
+  Tonnie & Co. AmsterdamIk wil een gratis kennismaking plannen

Bureau Oogst | Loopbaancoaching
Koningin Wilhelminalaan 294, Voorburg